Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب صوفیان الصلای پنهانی اثر دکتر سید علی محمد سجادی را موسسه نشر اطلاعات چاپ کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر سیّد علی محمّد سجادی استاد دانشگاه، پژوهش‌گر ادبیات و محقق ایرانی است که تا کنون از وی  کتاب ها و مقالات متعددی در حوزه زبان و ادبیات فارسی، مثنوی معنوی و عرفان به چاپ رسیده است.

 کتاب  صوفیان الصلای  پنهانی مجموعه مقاله های درباره شمس و مولانا است که بررسی اندیشه تاثیر شمس بر مولانا می پردازد و نگاه های بدیعی به جهان مولانا شناسی دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سیّد علی محمّد سجّادی در سال ۱۳۲۱ خورشیدی در اصطهبانات استان فارس به دنیا آمد. سجادی تحصیلات آغازین را در زادگاه خود گذراند. وی دبیر متوسطه ی شهرستان‌های فسا و داراب در استان فارس و تهران و استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۸۱ بوده‌است. علی محمد سجادی در زمینهٔ متون عرفانی و کلاسیک پژوهش کرده و در این باره مقالات علمی و کتاب‌هایی را منتشر کرده‌است.

دکتر علی محمد سجّادی استاد باز نشستهٔ دانشگاه شهید بهشتی تهران و هم‌اکنون در دانشگاه‌های شهر تهران مشغول تدریس در مقطع دکتری زبان و ادبیات فارسی و تحریر مقاله و کتاب در زمینهٔ زبان و ادبیات فارسی و عضو کمیتهٔ علمی رشتهٔ علمی زبان و ادبیات فارسی کشور ایران است.

 این اثر را موسسه نشر اصلاعات چاپ کرده است.

پایان پیام/37

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل بیرجند مجلس کانون های مساجد غنی سازی اوقات فراغت شیراز ایلام شبستان بیرجند مسجد نشر اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۵۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»

استاد زبان و ادبیات فارسی و شاهنامه‌پژوه در حاشیه اکران خصوصی «مست عشق» برای ادیبان و چهره‌های فرهنگی، درباره این فیلم اظهار کرد: از نگاهی فراخ و فراگیر، دید و داوری من درباره این توژینه داستانی یا فیلم این است که دست‌اندکاران و پدیدآورندگان آن در کار هنری که می‌خواسته‌اند کرد، کامدار بوده‌اند. توانسته‌اند به آن آماج‌ها و آرمان‌هایی که در سر می‌پرورده‌اند، دست بیابند. از این دید این فیلم یکی از اندک فیلم‌هایی است که من از دیدن آن، از آغاز تا انجام فیلم، شادمان و خشنود بودم.

بیشتر بخوانید؛ پیش‌فروش بلیت «مست عشق» آغاز شد

او افزود: آن دریافتی که این هنرمندان از چهره‌ مولانا و منش و کنش او داشته‌اند، در بخشی گسترده در این آفریده هنری بازتاب یافته است. دم‌های دلپذیری را من به هنگام دیدن فیلم گذرانیدم اما چند ویژگی بیشتر بر من کارگر افتاد؛ بجز کارگردانی که هر چه در فیلم می‌گذرد به راستی به گونه‌ای به او بازمی‌گردد زیرا اوست که سررشته‌ها را در دست دارد، خُنیا یا موسیقی فیلم بسیار باشکوه ، کارساز و اثرگذار بود، به همان سان فیلم برداری آن. سه دیگر، آوابرداری این فیلم. از دید فنی این سه، نمود بیشتری در چشم من داشت.

کزازی درباره گفت‌وگوهای بین شمس و مولانا که از دید برخی، شاید برای مخاطب عام دیریاب‌تر باشد و اینکه آیا فیلم توانسته شمایی از مولانا و شمس را به مخاطب عام‌تر معرفی کند، گفت: بیشینه این گفت‌وگوها چون از آبشخورها ستانده شده بود، از ویژگی‌های بسیار پسندیده فیلم شمرده می‌شود اما زبان فیلم، شاید ناچار بوده‌اند من داوری نمی‌کنم، با زبان روزگار مولانا همیشه سازگار نبود، شاید می‌خواسته‌اند که بیننده امروزین بتواند پیوند بیشتری با فیلم بیابد. ببیننده‌ای که با ادب پارسی و زبان مولانا به بسندگی آشنا نیست.

کد خبر: 1229343 برچسب‌ها اخبار سینما

دیگر خبرها

  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • ورزشی‌های چهاردهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • واکنش میرجلال‌ الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • تمجید میرجلال‌الدین کزازی از «مست عشق»
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری
  • معلم علمدار مبارزه با جهل و معمار هویت کشور است